GY.I.K.

Miről szól a Hellmann’s Burgerbajnokság?

Keressük Budapest legfinomabb, Hellmann’s majonézzel és/vagy ketchuppal készült hamburgerét. A versenyben 20 különböző budapesti és Budapest környéki étterem vesz részt, melyeknek mindegyike kifejlesztett egy saját, egyedi, Hellmann’s majonézzel és/vagy ketchuppal készült hamburgert. A versenyben a vendégek zsűriznek, naponta szavazhatnak kedvencükre. A szavazók közül a promóció végét követően kisorsoljuk a 100.000 forintos főnyereményt, illetve 10 db burger kuponfüzetet, mely 1-1db, a résztvevő burgerezők által felajánlott burger beváltására jogosít mind a 20, promócióban résztvevő étteremben.

A promóció időtartama: 2017. 04. 01 – 2017. 05. 31.

 

Mely éttermek vesznek részt a promócióban?

 

Kik vehetnek részt a promócióban?

Bármely 16 év fölötti – nem cselekvőképtelen - személy, aki a promóció időtartama alatt legalább egyszer e-mail címével szavaz az általa választott Hellmann’s Burgerre a www.bajnokburger.hu oldalon.

 

Hogyan működik a promóció, hogyan vehetek részt benne?

Látogass meg tetszőleges számú, a játékban résztvevő éttermet, ott vásárolj Hellmann’s majonézzel és/vagy ketchuppal készült hamburgert. Látogass el a www.bajnokburger.hu oldalra, ott pedig válaszd ki az általad legkedveltebb burgert, majd nyomj a “Szavazok” gombra. Add meg az e-mail címed, neved és születési dátumod és már szavazhatsz is!
Egy e-mail címről naponta egyszer lehet szavazni. Az első szavazatot követően már részt veszel a promócióban és esélyes van megnyerni a főnyereményt, a 100.000 forintot, vagy a 10 darab burger kuponfüzet egyikét, ami 1-1db a burgerezők által felajánlott burger beváltására jogosít mind a 20, promócióban résztvevő étteremben 2017. december 31-ig.
A nyerteseket sorsolás útján fogjuk kiválasztani a promóció végét követően.

 

Hogyan jut el a nyeremény Hozzám?

A főnyeremény kifizetése a nyertes számára a játékban résztvevő e-mail címen keresztüli adategyeztetés után átutalással történik.
A 10 darab (egyenként 20 db kupont tartalmazó) burger kuponfüzet átadása a nyertesek számára a játékban résztvevő e-mail címen keresztüli adategyeztetés után, postai úton történik.

 

További segítségért forduljon hozzánk bizalommal:

Unilever Fogyasztói Kapcsolatok, 1376 Budapest 62. Pf. 252.
Tel: 06-40-400-400 (helyi hívás díjával)
info@unileverinfo.hu